Μεταχειρισμένο. Αξίζει; Σας εγγυόμαστε γραπτώς, ότι το δικό μας αξίζει!

Μεταχειρισμένο ή καινούριο? Ένα δίλημμα που έχει απασχολήσει ή θα απασχολήσει όλους τους υποψήφιους αγοραστές. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την έχει πατήσει, ενώ ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό θα την πατήσει όπως δείχνουν στατιστικές ερευνών σε σχέση με την αγορά αυτοκινήτου.

Βέβαια δεν χρειάζονται ούτε έρευνες, ούτε κάποια μαρτυρία από τρίτο για να μας επιβεβαιώσει αυτό που βλέπουμε καθημερινά. Έρχονται αυτοκίνητα αγορασμένα, με την μέθοδο της “τυφλής αγοράς”. Οπτικά τέλειο, πλυμένο, γυαλισμένο. Μηχανικά όμως; Το αμάξωμα; Τρακαρισμένο – σκουριασμένο; Τα 2 τελευταία μάλιστα είναι υπεύθυνα για την ασφαλή μετακίνηση όσων εξυπηρετούν. Συνήθως αυτά τα 2, βρίθουν ζημιών.
Εκεί λοιπόν ερχόμαστε εμείς να καλύψουμε αυτό το τεράστιο και σημαντικό κενό. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως το αυτοκίνητο που θα αγοράσετε από εμάς, δεν θα σας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Αυτό γιατί έχουμε ελέγξει εξονυχιστικά εμείς οι ίδιοι το αυτοκίνητο. Και έπειτα, παραδίδεται με φουλ service από εμάς. Απολύμανση της καμπίνας, έλεγχος των υγρών φρένων με την μονάδα Ferodo, αντικατάσταση αν χρειάζονται και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο από τους εξειδικευμένους μηχανικούς-ηλεκτρολόγους-διαγνώστες μας πάνω στις εταιρίες Ford & Volvo. Παραλαμβάνετε το αυτοκίνητο από εμάς και επισκέπτεστε το συνεργείο σε έναν χρόνο ή στα χιλιόμετρα που προτείνει ο κατασκευαστής. Για το προγραμματισμένο service σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύλιση προς τα επάνω