Οι πτυχιούχοι και πιστοποιημένοι μηχανικοί μας εξασφαλίζουν την εγγύηση που σας παρέχει ο εκάστοτε κατασκευαστής Ford ή Volvo, με διαρκή παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων.

 Μέσω της πολυετούς τους εμπειρίας,είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε πάσης φύσεως προβλήματος που μπορεί να παρουσιαστεί στο όχημά σας. 

Η διάγνωση γίνεται μέσω υπερσύγχρονων διαγνωστικών συστημάτων τα οποία μας δίνουν την δυνατότητα μέσα  σε λίγα λεπτά να έχουμε μια πλήρη εικόνα της καταστάσεώς του οχήματός σας ώστε στοχευμένα,γρήγορα και αποτελεσματικά να επιδιορθώσουμε τη βλάβη.

Μέσα στις πολλές παροχές μας είναι:

  • υψίσυχνος καθαρισμός μπεκ (καθαρισμός με υπερήχους) με την μονάδα LAUNCH:  για καθάρισμα των μπεκ από “κάρβουνο” και κατάλοιπα με τη βοήθεια υπερύψηλων συχνοτήτων (υπερήχων). Έλεγχος ψεκασμού: έλεγχος της ομοιομορφίας ψεκασμού και της ποσότητας ψεκασμού για το κάθε μπεκ. Έλεγχος για πιθανή απώλεια. Όλος ο έλεγχος και καθαρισμός των μπεκ έχει ως αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία του κινητήρα και σημαντική οικονομία στο καύσιμο όπως την πρώτη μέρα αγοράς του αυτοκινήτου σας.
  • έλεγχος καλής ποιότητας υγρού φρένων με την υπερσύγχρονη μονάδα ελέγχου υγρού φρένων
    Ferodo. Ότι σημαντικότερο στις μετακινήσεις σας. Τα φρένα. Εγγυόμαστε για την άψογη λειτουργία τους.
  • δυνατότητα πλήρωσης φρέον 1234 και r134 μέσω του ειδικού μηχανήματος των εταιριών Waeco και Brainbee.
  • μονάδα διάγνωσης διαρροής φρεον.

Στο Service μας χρησιμοποιούνται τα γνήσια ανταλλακτικά (απαραίτητη προϋπόθεση για την διατήρηση της εγγύησης, αν το αυτοκίνητο σας βρίσκεται στα χρονικά πλαίσια αυτής) ή κατ’ επιλογή σας επώνυμα aftermarket ανταλλακτικά, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να σας εγγυηθούμε για την άριστη λειτουργία του αυτοκινήτου σας αλλά και για την χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

 Κατά τη διάρκεια των εργασιών μας μπορείτε εάν το επιθυμείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξή τους στον φιλόξενο χώρο αναμονής μας ή μπορούμε να σας επιστρέψουμε στον προορισμό που επιθυμείτε.

Volvo Πάτρα , Ford Πάτρα

Κλείστε ραντεβού τηλεφωνικά στο +302610529632 ή στέλνοντας email.Ένας εκπρόσωπος μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα!

Φόρμα επικοινωνίας για άμεσο ραντεβού

Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα σας εδώ.
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας εδώ.
Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνο σας εδώ.
Παρακαλώ γράψτε το μήνυμα σας εδώ.