Υπηρεσίες

Συχνές ερωτήσεις

Οι απαντήσεις μας στις ερωτήσεις σας

Χρησιμοποιούμε τα γνήσια διαγνωστικά προγράμματα των εταιριών Ford & Volvo.  Τηρούμε πιστά τα πρότυπα που θέτουν οι εταιρίες . Παρακολουθούμε όλα τα σεμινάρια των εταιριών. Ο ιδιοκτήτης και ο πρώτος τεχνικός της επειχήρησης κατέχει πιστοποίηση από την Ford καθώς και από την Volvo. Η προϋπόθεση είναι μια –  συνεχής παρακολούθηση σεμιναρίων. 

Φυσικά και διαθέτουμε ηλεκτρονικό αρχείο των επισκευών που πραγματοποιούμε στο αυτοκίνητο σας. Σημαντικό επίσης είναι πως για την Ford καταχωρούμε τα προγραμματισμένα service στο ηλεκτρονικό ψηφιακό αρχείο ( DSR ) που διαθέτει η εταιρία για το δίκτυο της. 

Πάντα πρέπει να τηρείτε πιστά ότι προτείνει ο κατασκευαστής. Το σύνηθες τόσο στην Ford όσο και στην Volvo είναι μια φορά το χρόνο ή συγκεκριμένα χιλιόμετρα ( ότι επέλθει πρώτο ) . Ρωτήστε μας

Είναι ίσως η πιο συχνή ερώτηση. Φυσιολογικό. Το αυτοκίνητο είναι μέσο εξυπηρέτησης. Για το σέρβις μπορούμε να δώσουμε συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης. Σε θέματα βλάβης διάφοροι παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν τον χρόνο της επισκευής. Τους αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα.   Προσπαθούμε για το ταχύτερο δυνατό!

Ο ευρωπαϊκός κανονισμός 461 επιτρέπει σ’ έναν ιδιοκτήτη αυτοκινήτου να επισκευάσει το αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια της εγγύησης κάνοντας χρήση γνήσιων ανταλλακτικών πρώτης τοποθέτησης ή ανταλλακτικά “after market” εφάμιλλα των γνησίων και όπως προβλέπεται από τις πιστοποιήσεις αυτών χωρίς να χάνει τα πλεονεκτήματα της εγγύησης του. Χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά αλλά και after market (ανταλλακτικά μετά την πώληση) . Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι ποιοτικά και εφάμιλλα των γνησίων.  Πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Η εγγύηση σας ΔΕΝ παύει να ισχύει χρησιμοποιώντας τα σωστά after market ανταλλακτικά. ( Διαβάστε τον κανονισμό )

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ο βασικότερος παράγοντας που επηρεάζει το πότε ένα αυτοκίνητο θα χρειαστεί αντικατάσταση στα τακάκια του, είναι ο τρόπος οδήγησης. Όπως για παράδειγμα αν το αυτοκίνητο οδηγείται σε πόλη ή χρησιμοποιείται περισσότερο για ταξίδια. “Εξαρτάται από πόδι του οδηγού!” . Το αυτοκίνητο κάθε φορά που εισέρχεται στο συνεργείο για το καθιερωμένο σέρβις , τσεκάρετε εξονυχιστικά. Εκεί τσεκάρονται και τα φρένα.  Φυσικά οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να πραγματοποιηθεί δωρεάν έλεγχος, το προτείνουμε μάλιστα, συχνό έλεγχο του συστήματος πέδησης. Διαθέτουμε ειδικό εργαλείο διάγνωσης καλής ποιότητας υγρού φρένων. Είναι θέμα ασφάλειας και δίνουμε την ανάλογη προσοχή. Κατεστραμμένα υγρά φρένων μπορούν να προκαλέσουν ακριβές βλάβες , πέραν του κακού συστήματος πέδησης. Μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στην μονάδα ABS του αυτοκινήτου.  Ενδεικτικό κόστος βλάβης απο 500€ μέχρι 1500€ . 

Πλήρωση φρέον. Διαθέτουμε μονάδες πλήρωσης φρέον , τελευταίας τεχνολογίας . Waeco 1234yf , BrainBee R134a . Το αυτοκίνητο ίσως χρειάζεται αντικατάσταση ή συμπλήρωση φρέον. Ίσως να υπάρχει ακόμα και μια βλάβη στο σύστημα κλιματισμού. Διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό εντοπισμού διαρροής φρέον.

Φυσικά μπορεί να γίνει έλεγχος δωρεάν. Επίσης αναλαμβάνουμε να περάσουμε το αυτοκίνητο σας ΚΤΕΟ χωρίς καμία επιπλέον χρηματική επιβάρυνση!

Στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορούμε να παραλάβουμε το αυτοκίνητο απο την διεύθυνση που θα μας υποδείξετε καθώς και να το παραδώσουμε στην ίδια διεύθυνση. [ Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές ]

Την πρώτη φορά που θα επικοινωνήσουμε χρειαζόμαστε το πλαίσιο του αυτοκινήτου . Το πλαίσιο θα το βρείτε είτε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου είτε στην άδεια κυκλοφορίας, στον πεδίο “E” . Ένα όνομα και έναν αριθμό επικοινωνίας. Μετά από την πρώτη καταχώρηση σας στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο δεν θα σας ξανά ζητηθεί κανένα προσωπικό στοιχείο. Σεβόμαστε το απόρρητο σας και δεσμευόμαστε ότι θα προστατεύουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Συνεργαζόμαστε με φανοποιείο που μπορεί να σας προσφέρει αυτό ακριβώς που ζητάτε. Το τέλειο αποτέλεσμα. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα φανοποιίας σας απασχολεί. 

Η διεύθυνση μας είναι , λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου και Κωνσταντίνου Γκρέκα . Βρισκόμαστε στην πόλη της Πάτρας . Δείτε την ακριβή μας τοποθεσία στους χάρτες της Google. Πατώντας “οδηγίες” θα σας οδηγήσει στην επιχείρηση μας.

Έχετε άλλη απορία ; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε !

Στείλτε μας την απόρια σας στο e-mail : info@ntavlouros.com  Επίσης βρείτε μας στα social : στο Facebook ή στο Instagram ακόμα και στο LinkedIn !  Φυσικά είμαστε στο Google με την υψηλότερη αξιολόγηση στην πόλη της Πάτρας. Μην διστάσετε να το τσεκάρετε!  
Κύλιση προς τα επάνω