Η Ford βοηθά τους οδηγούς να αποφύγουν το άγχος της καθημερινότητας

Το Ford Mindfulness βοηθά τον άνθρωπο να είναι συγκεντρωμένος , πιο ήρεμος και να κρατά το μυαλό του διαυγές , στόχος όλων αυτών να υπάρξουν καλύτεροι οδηγοί. Το Mindfulness Concept Car είναι βασισμένο σε ένα SUV Ford Kuga εξοπλισμένο με ειδικά προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά που παρέχουν στον χρήστη τα εξής :  

  • Unlock Purge ενεργοποιείται απο τον τηλεχειρισμό ή απο μια εφαρμογή του κινητού , “προκαλώντας μια έκρηξη” καθαρού καθώς και φρέσκου αέρα μέσω του κλιματισμού πρίν ο οδηγός μπει στο όχημα .
  • Premium filter (φίλτρο καμπίνας υψηλού επιπέδου) που κρατά σχεδόν όλη τη σκόνη καθώς και τις οσμές , σωματίδια μεγέθους βακτηρίων κ.α. προσφέροντας το ιδανικό περιβάλλον για εσάς και όσους αγαπάτε. (δυνατότητα τοποθέτησης *premium φίλτρου υπάρχει και για το δικό σας #Ford . Ρωτήστε μας. )
  • UVC light diodes αποστείρωση επιφανίων με την τεχνολογία UVC Led !! (δείτε το βίντεο και θα κατλάβετε) 😲
 

 Ambient lighting  το οποίο προσαρμόζεται στις καιρικές συνθήκες ακόμα και στην ώρα της ημέρας , παράδειγμα έναν καθαρό νυχτερινό ουρανό με αστέρια . 

 Driver seat with four actuators κάθισμα οδηγού με 4 ενεργοποιητές – αισθητήρες , δείχνοντας πληροφορίες όπως τους χτύπους της καρδιάς στην οθόνη του αυτοκινήτου. 

• Το κορυφαίο σύστημα ήχου B&O Beosonic επιτρέποντας μέσω equaliser να επιλέξετε την μορφή του ήχου ανάλογα με την διάθεση σας . 

 B&O headrest speakers ηχεία προσκέφαλου για ακόμα καλύτερη αίσθηση του ήχου . 

 Adaptive Climate Control προσφέροντας ήρεμο καθαρό αέρα διεγείροντας την βαθιά αναπνοή του οδηγού βοηθώντας τον να ηρεμήσει και να αποφύγει απότομες αντιδράσεις , όπως ένα απότομο φρενάρισμα. 

 Powernap function για διάλλειμα κατά την διάρκεια μεγάλων αποστάσεων . Δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να ξαπλώσει το κάθισμα . Παράλληλα προσφέρει και ένα στήριγμα-μαξιλάρι για τον αυχένα. 

Και τέλος είναι εξοπλισμένο με Gamification (Παιχνιδοποίηση) . Λειτουργία που δίνει οδηγίες στον οδηγό για την κίνηση .

 

 

Η Ford παρέχει στους οδηγούς και στους επιβάτες νέους τρόπους ώστε να είναι περισσότερο προσεκτικοί ενώ βρίσκονται σε ένα όχημα Ford. Καθώς και οπουδήποτε στον δρόμο της ζωής!