Ford Mustang Mach-E

Ford Mustang Mach-E διαθέσιμη για παραγγελία στην Ελλάδα!

Αντικατάσταση στοιχείου μπαταρίας Lithium-ion Volvo XC60 plug in hybrid.

Ολοκληρώσαμε με 100% επιτυχία σεμινάριο που αφορούσε την επισκευή της μπαταρίας ηλεκτρικού αυτοκινήτου, Volvo XC60 Plug In Hybrid .  Δεν έχουμε σκοπό να ακολουθούμε την τεχνολογία. Έχουμε σκοπό να πορευόμαστε δίπλα δίπλα με την τεχνολογία. Μια καινούργια τεχνολογία θα είναι ακόμα στην σκέψη, στην συζήτηση και εμείς θα έχουμε ήδη εκπαιδευτεί πάνω σε αυτή. Αυτός […]

Νέο Ford Puma ST

back to all   Κατασκευασμένο για την καθαρή απόλαυση της οδήγησης. Το νέο Puma ST προσφέρει βέλτιστη ισορροπία ανάμεσα στις συναρπαστικές επιδόσεις και την ξεχωριστή αποδοτικότητα. Ο ισχυρός κινητήρας turbocharged Ford EcoBoost 1,5 λίτρων αποδίδει 200 ίππους, με ροπή 320 Nm, και φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα.  ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ H επόμενη γενιά Ford Performance. […]

“Autocar Game Changer 2020 – You can’t win if you don’t play. “

Autocar Game Changer 2020

Πως θα κερδίσεις αν δεν παίξεις;
Η #Polestar κερδίζει τον τίτλο του διαφορετικού! Θέτει του κανόνες του παιχνιδιού. Αλλάζει όλο το παιχνίδι.
“Μπες στο παιχνίδι και ας είναι δομημένο με παλιούς κανόνες. Άλλαξε όλο το παιχνίδι και αυτό θα σε κάνει να κερδίσεις.”

Ford Mustang MACH-E

Μεγαλύτερη εντύπωση όσον αφορά την σύγκριση του Mach-E 1400 και του Hoonicorn φαίνεται να είναι ο θόρυβος, καθώς αναφέρει πόσο τρελό είναι να έχεις τέτοιου είδους δύναμη χωρίς ήχο. Προφανώς, η έντονη κραυγή των ηλεκτρικών κινητήρων δεν είναι ήχος, ή μάλλον, δεν είναι ήχος που συνήθως συνοδεύει μια τέτοια παραγωγική ώθηση.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε σε τι αναφέρεται ο Ken Block!

Μέχρι το 2040, η Volvo Cars στοχεύει να είναι μια εταιρεία ουδέτερη για το κλίμα!

Μέχρι το 2040, η Volvo Cars στοχεύει να είναι μια εταιρεία ουδέτερη για το κλίμα! “Η φιλοδοξία μας είναι να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα μέσω  συγκεκριμένων, απτών ενεργειών.Η εξασφάλιση ενός πλήρως ανανεώσιμου ηλεκτρικού ρεύματος για το μεγαλύτερο εργοστάσιό μας στην Κίνα είναι ένα σημαντικό ορόσημο και υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να αναλάβουμε συγκεκριμένη, ουσιαστική δράση”. […]

Polestar και Koenigsegg

Precept X Gemera Η καινοτομία συναντά την καινοτομία. Σουηδική υπόθεση. Polestar Instagram – Koenigsegg Instagram Μέρος : Σουηδία , δυτική ακτή.   Ο διευθύνων σύμβουλος της Polestar Thomas Ingenlath, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Polestar Maximilian Missoni, ο διευθύνων σύμβουλος της Koenigsegg Christian von Koenigsegg και ο επικεφαλής σχεδιασμού της Koenigsegg Sasha Selipanov συναντήθηκαν για να μιλήσουν για […]

Feel the the perfect..

Θεωρητικά θα μπορούσαμε να φτιάξουμε το τέλειο αυτοκίνητο υπολογίζοντας αριθμούς και αποτελέσματα εξισώσεων.   Joakim Rydholm Ο δημιουργός DNA του Polestar Έχει χαρακτηριστεί ως “ο πατέρας του Polestar 1”. Ο ίδιος δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό, αλλά το επίπεδο συμμετοχής του στην δημιουργία του αυτοκινήτου, επιβεβαιώνει τον τίτλο. Ο Joakim Rydholm είναι πολύ γνωστό όνομα στην βιομηχανία. […]

Ο ηγέτης της οδικής ασφάλειας θέτει όριο τα 180 χιλιόμετρα

Ο ηγέτης της οδικής ασφάλειας θέτει όριο τα 180 χιλιόμετρα Στόχος της εταιρίας να μειώσει τα τροχαία ατυχήματα και τους θανάτους στο 0%!  Τον περασμένο χρόνο η Volvo είχε δεσμευτεί να βάλει όριο σε όλα της τα μοντέλα τα 180km.   Φέτος έρχεται να κάνει πράξη την υπόσχεση της. Κάθε αυτοκίνητο Volvo θα συνοδεύεται από ένα […]

Η Volvo cars κρούει το κώδωνα του κινδύνου! Καλεί σήμερα τις κυβερνήσεις και τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη ανισότητα στην οδική ασφάλεια.

Κάθε χρόνο, περίπου 1.35 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους σε τροχαία ατυχήματα. Ο αριθμός αυτός υπογραμμίζει από μόνος του την ανάγκη άμεσης δράσης.

Ford Puma απέσπασε 5 αστέρια – Euro NCAP 5

Το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Ford , το νέο Puma , κατάφερε να πάρει 5 αστέρια από την ανεξάρτητη αρχή Euro NCAP. Ο οργανισμός που τεστάρει τα αυτοκίνητα σε θέματα ασφαλείας.

Υγρό φρένων. Είναι θέμα ασφάλειας!

1776308

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του αυτοκινήτου σας, είναι το σύστημα πέδησης (τα φρένα). Τίθεται θέμα ασφάλειας για όλους τους επιβαίνοντες. Έτσι λοιπόν πρέπει να είσαστε αμείλικτοι με την ποιότητα και φυσικά την ορθότητα των ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν κατά το service.

Το καινούργιο Kuga απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία από την Euro NCAP

Η ανεξάρτητη ευρωπαϊκή αρχή δοκιμών Euro NCAP έδωσε στο Ford Kuga 5 αστέρια! Μετά από πλήθος δοκιμών το μοντέλο της Ford κατάφερε να πετύχει το ποσοστό 92% στην προστασία ενός ενήλικου ατόμου και 100% για τις πλευρικές συγκρούσεις.

Η Ford χρησιμοποιεί την εικονική πραγματικότητα!

Share The Road

Πάμε στο Λονδίνο. Σε μια από τις αποθήκες της εταιρίας Hermes ( Ερμής ) . H Hermes είναι μια μεταφορική εταιρία που εξυπηρετεί καθημερινά πολύ κόσμο. Χαρακτηριστικά η εταιρία παραδίδει 390 εκατομμύρια πακέτα ετησίως με χιλιάδες οδηγούς σε όλο το δίκτυό της. Οι οδηγοί παράδοσης δοκίμασαν μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τον κόσμο είτε από την μεριά του ποδηλάτη είτε από την μεριά του οδηγού σε έναν εικονικό χώρο.

H Ford δημιουργεί 3D καλύμματα καθισμάτων!

Η Ford προσπαθεί να δημιουργήσει 3D καλύμματα καθισμάτων για τον κάθε πελάτη της ξεχωριστά. Μελετώντας τις τεχνικές κατασκευής αθλητικών παπουτσιών , ενδυμάτων και άλλων ειδών που χρησιμοποιούν 3D σχεδίαση διερευνά την ευκαιρία ο κάθε πελάτης να έχει το κάλυμμα που θέλει – που του αρέσει.

Volvo cars, δεσμεύεται για μπαταρίες χωρίς κοβάλτιο!

Η ακριβότερη από τις πρώτες ύλες των μπαταριών για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα είναι το κοβάλτιο. Η Volvo Cars λοιπόν θα γίνει η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα εφαρμόσει την ιχνηλασιμότητα κοβαλτίου, που χρησιμοποιείται στις μπαταρίες, εφαρμόζοντας την τεχνολογία blockchain.